[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Χειροποίητες δημιουργίες” txt_align=”center” style=”flat”]

Τα προϊόντα αυτά είναι χειροποίητα, μοναδικά και κάθε ένα έχει το δικό του, ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πάντα θα υπάρχουν διαφορές γιατί τα κάνει ανθρώπινο χέρι και όχι κάποιο μηχάνημα και αυτό είναι που τα κάνει τόσο ξεχωριστά.

Τα σχέδια στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικά. Το εικαστικό αποτέλεσμα θα έχει διαφοροποιήσεις που θα εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα του κάθε προϊόντος, εκφρασμένο μέσα από την αγάπη και χαρά για δημιουργία που προσωπικά επενδύει η Δήμητρα Ψυχογυιού σε κάθε ένα ξεχωριστά.

Διαλέγετε το σχέδιο που επιθυμείτε γνωρίζοντας ότι δε μπορούν να είναι πανομοιότυπα με τη φωτογραφία.

Η Δήμητρα Ψυχογυιού είναι στη διάθεση σας για να συζητήσετε και τις δικές σας ιδέες.

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6329″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Πληροφορίες” txt_align=”center” style=”flat”]

Τα παπούτσια είναι ζωγραφισμένα με ακρυλικά χρώματα που δε βγαίνουν με το νερό. Προστατεύονται και από βερνίκι για να είναι αδιάβροχα. Καλό όμως είναι να τα προσέχετε περισσότερο από τα καθημερινά σας παπούτσια.

Χρειάζονται 15 μέρες για να ζωγραφιστούν τα παπούτσια και να σας παραδωθούν.

Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα χρειάζονται 5 μέρες.

Προγραμματίστετε ανάλογα την παραγγελία σας, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο δώρο.

Τα παιδικά νούμερα ξεκινάνε από 17-35 και των ενηλίκων από 36-42. Υπάρχουν και κάποια που βγαίνουν και ως 45. Χρειάζεται να γνωρίζουμε το νούμερό σας καθώς και να μετρήσετε την πατούσα σας διαγώνια, από το μεγάλο δάχτυλο μέχρι τη φτέρνα. Έτσι θα είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει το σωστό νούμερο.

Όταν αποφασίσετε να προχωρίσετε σε μια παραγγελία, μπορείτε να μας στείλετε με e-mail:

  • το νούμερο
  • το χρώμα
  • περιγραφή της ζωγραφιάς ή φωτογραφία
  • αν θέλετε να γράφει κάτι πάνω (όνομα, στίχο κλπ)
  • το ονοματεπώνυμο σας
  • τη διεύθυνση αποστολής
  • ένα τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία

Όταν τα έχουμε όλα αυτά η παραγγελία ξεκινάει.

Όταν ολοκληρωθεί θα σας ενημερώσουμε με e-mail όπου και θα λάβετε τον αριθμό αποστολής.

Επιστροφές

Τα παπούτσια αυτά είναι μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες κατά παραγγελία. Βεβαιωθείτε για το προϊόν που επιθυμείτε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και της συναλλαγής. Πολιτική του Nadeen Art είναι η μη ακύρωση συναλλαγών και η μη επιστροφή χρημάτων.

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6330″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Τρόποι αποστολής” txt_align=”center” style=”flat”]

Έρχεται courier στη διεύθυνση σας και σας παραδίδει την παραγγελία σας, η οποία είναι συσκευασμένη σε κουτί σαν δώρο. Η απόδειξη πληρωμής θα είναι σε ένα μικρό φακελάκι έξω από το κουτί σε περίπτωση που θέλετε να το δωρίσετε. Οι παραγγελίες για Ευρώπη και Κύπρο αποστέλλονται με το ταχυδρομείο. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής ή της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6331″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Τρόποι πληρωμής” txt_align=”center” style=”flat”]

Τρόποι πληρωμής

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ευρώ.

Αντικαταβολή

Πληρωμή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα (Ισχύει μόνο για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας)

Πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών VISA, MasterCard, MaestroAmerican ExpressDiners.

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass

Μπορείτε να πληρώσετε  με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Τραπεζική κατάθεση

Alpha Bank

IBAN: GR5701403510351002002006090

Δήμητρα Ψυχογυιού

Eurobank

IBAN: GR4102603890000790100580242

Δήμητρα Ψυχογυιού

Ασφάλεια συναλλαγών

Το Nadeen Art αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των πληροφοριών και δεδομένων.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των χρηστών χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται από κανάλι επικοινωνίας HTTPS.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη στo Nadeen Art είναι εμπιστευτικές και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο για την παροχή των υπηρεσιών που επιλέγει ο χρήστης. Το Nadeen Art δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών τους, παρά μόνο στο μέτρο που αυτό απαιτείται για την παροχή της υπηρεσίας που έχει επιλέξει ο χρήστης. Για τη δική τους ασφάλεια οι χρήστες πρέπει να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες που γνωστοποιούν ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτους.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha  eCommerce της Alpha Bankκαι χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληροφορίες για το Nadeen Art

Το Nadeen Art δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Δήμητρα Ψυχογυιού

Ταχυδρομική διεύθυνση: Ερεχθείου 30 & Καβαλλότι, 11742 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο: 6977420545

E-mail: contact@nadeenart.com

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]